Képköznapok 13






KÉPKÖZNAPOK 13

Filmes tábor nemcsak filmeseknek
Dunaszekcső, Kossuth u. 21.
2016.06.26 - 07.02.

Képköznapokban minden olyan összetevő megvan, ami egy nyári táborozáshoz kell. Kikapcsolódásra, feltöltődésre és filmforgatásra is alkalmas környezet. Otthonos szállás és programhelyszín a település központjában. Esti programok, tábortűz, bográcsos ételek. Új kapcsolatok, inspiráló beszélgetések. Nem meglepő, hogy kreatív alkotások is születnek. Mozgóképek többnyire.

#### Alkotótábor ####

A táborba minden érdeklőt szeretettel várunk. Akkor is jöhetsz, ha filmet nem tervezel csak szívesen bekukkantanál a munkafolyamatokba vagy éppen tapasztalatokat gyűjtenél. Korhatár nincs. Filmes előképzettség sem feltétel.

Ha filmet készítenél alakíts forgatócsoportot és írd le a filmtervedet. Úgy készülj, hogy a forgatásra és az utómunkára összesen 5 napod lesz. Műfaji és tematikai megkötés nincs.

Az elkészült munkákat a tábor zárónapján, szombat este levetítjük. A filmeket vetítést követően beszélgetés formájában értékeljük. A legjobban sikerült alkotásokat díjazásban részesítjük.

#### Kertmozi ####

Esténként Tóth Marcell a dunakanyar legjobb mozigépésze vetít 16 mm-es filmkülönlegességeket. Lesz animáció, kisfilm, dokumentumfilm, nagyjátékfilm és más inyencségek.

A filmek előtt bakelitről szól a zene. Sőt "...a fiataloknak divatos, tengeri pattogtató berendezés is a rendelkezésükre áll."

#### Kiállítás ####

Ez már a 13. Képköznapok. Ideje van a visszaemlékezésnek. Plakátok, fotók, filmes kellékek, mozis relikviák és egyéb meglepetések.

#### Egyebek ####

Napi bontásban itt olvashatod a programot.

A tábor programjai mellett sok mást is találhat az ide látogató. A településtörténeti kiállítástól, a finom helyi termékeken keresztül, a római gályajáratig. Ha bővebben érdekel mit lehet még Dunaszekcsőn csinálni klikk ide.

Képköznapok árak

hetijegy (szállás + ebéd + vacsora): 25.000 Ft
napközis hetijegy (ebéd + vacsora): 15.000 Ft
napközis hetijegy (ebéd): 10.000 Ft
napijegy (ebéd + vacsora + szállás): 4000 Ft

Jelentkezés

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Jelentkezési határidő június 5. vasárnap. Amennyiben csak érdeklődőként vennél részt a programon és film készítését nem tervezed, kérlek akkor is töltsd ki a jelentkezési lapot.

Elérhetőségek, információk

facebook
roomann@gmail.com
+36-20-349-7541